Producten
Wij poetsen uw auto met de kwalitatief hoogwaardige producten van Puris.
Waarom Puris

Iedereen houdt ervan zijn investering te houden zoals de eerste dag wanneer deze nieuw is. Of het nu een auto, motorfiets, jacht, bedrijfsauto, camper of privé vliegtuig is! Puris begrijpt dat u op zoek bent naar producten van hoge kwaliteit, die elke keer zorgen voor een perfecte afwerking. Ons assortiment biedt uitstekende oplossingen voor alle soorten oppervlakken: buiten en binnen - ongeacht wat voor transportmiddel u bestuurt!

Om ervoor te zorgen dat professionals een service kunnen bieden die hun klanten verwachten en verdienen, ontwerpt Puris Europe zijn herafwerkingsformules specifiek voor carrosseriebedrijven en verfsystemen uit de 21ste eeuw (HS, MS, SRC).

Puris-producten worden ontwikkeld met geavanceerde wetenschappelijke technologieën. En met tientallen jaren toewijding en hands-on ervaring. Wij creëren producten van topkwaliteit voor gebruik op motorvoertuigen, boten, vliegtuigen en vele andere industriële behoeften.

Pure science, perfecte finish

Met Puris ontmoet u de wetenschap technologie. Technologie die is geboren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Het combineren van kennis uit de hele wereld om producten te produceren die hoogwaardige materialen bevatten, die worden gebruikt uit de beste bronnen ter wereld.

Gedurende het hele proces, van de productie van verbindingen of chemische emulsies tot de flessen en verpakkingen, gebruikt Puris de beste en meest milieuvriendelijke opties die beschikbaar zijn. Onze toewijding en pure wetenschap resulteren in de perfecte afwerking!

Wetenschap

Onze doelen zijn om de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs te leveren. Met ons team van topchemici zijn we in staat om deze perfectie te leveren. Alleen de beste materialen gebruiken en toepassen met tientallen jaren ervaring en begrip.

Meer over Puris Europe

Puris Europe is een nieuwe mijlpaal binnen het merk Puris, dat oorspronkelijk in de VS was gevestigd. Door teamwork van scheikundigen, detailers en verffabrikanten, waarvan het gemeenschappelijke doel was om verbindingen, waxen en detailleringproducten van de hoogste kwaliteit te maken, die zowel veilig te gebruiken als kosteneffectief zijn om wereldwijd te kopen en verkopen.

Een familiebedrijf in Nederland richtte samen met Puris Puris Europe op. Waar tientallen jaren ervaring in het formuleren van chemische oplossingen is toegevoegd aan de bestaande Puris. Dit heeft geresulteerd in een lokale ontwikkeling, productie en opslag voor de Europese markt.

Puris Europe kiest ervoor om toonaangevend te zijn in 'groene' technologieën, waardoor de formules veiliger zijn dan ooit tevoren. Zowel voor de consument als voor het milieu. Consistent streven we naar een kleinere ecologische voetafdruk. En gebruik wetenschap en technologie om groenere chemische ingrediënten te gebruiken. Niet alleen de producten zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, maar ook de verpakking is recyclebaar. Alle Puris-producten voldoen aan de VOC-regels (vluchtige organische stoffen). **

Formuleringen worden in het veld geperfectioneerd om de beste prestaties te leveren. Dan herhaaldelijk getest in het laboratorium en veilig geacht voor de consument om te gebruiken. Dit in samenwerking met internationale marketingexperts en ons verkoopteam die van land tot land reizen. Hoogwaardige chemische verbindingen en oplossingen bieden tegen een eerlijke marktwaarde over de hele wereld.

Ons succes blijkt uit onze klanten: Puris-producten worden gebruikt door vooraanstaande carrosseriebedrijven, OEM's en technici over de hele wereld voor gebruik op motorvoertuigen, boten, vliegtuigen en vele andere industriële behoeften. We zijn trots om hun eerste keuze te zijn.

** Geconcentreerde chemicaliën moeten volgens de voorschriften verdund worden om VOS-conform te zijn

Jade Ceramics: premium ceramic coating protection system

Puris keramiek is eindelijk gearriveerd! We hebben een eenvoudige driestapsoplossing ontwikkeld voor de ultieme bescherming:
1. begin met de voorbereiding met D5 Surface Prep / A60 Calibre
2. breng JADE QUARTZ of JADE ICE aan
3. na een volledige uitharding zal A68 Reboot de keramische coating versterken.

De Puris Ceramics-lijn is verkrijgbaar in twee varianten:

- Jade Quartz : Ultra Premium-keramiek met een hardheid van 9H en een garantie van 4 jaar

- Jade Ice : premium keramiek met een hardheid van 7H en een garantie van 2 jaarscroll up