Reconditioneren
Met reconditioneren bedoelen we eigenlijk alles wat met het reinigen en poetsen van uw auto te maken heeft.
Exterieur

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels of andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

Wassen en polijsten

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

Finishing touch

Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor langere tijd weer echt als nieuw.

Motorcompartiment

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn als in het motorcompartiment. Wij reinigen niet alleen het plaatwerk, maar maken op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

Interieur

Ook het interieur van een auto heeft veel te lijden van gebruik. Uw geluk: vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag, geuren…, wij weten er raad mee. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken wij weer als nieuw.

Bekleding

De behandeling van de bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van de vlekken vind een schamporel- of foambehandeling plaats. Dat zorgt voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en hemel.

Overige onderdelen

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

Geurbehandeling

Sommige onaangename luchtjes (huisdieren, rook e.d.) kunnen hardnekkig zijn. Onze specialisten gaan ze te lijf met ionisatieapparatuur die zorgt voor een blijvend schone atmosfeer in de auto.

Overige diensten

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in het poetsen van auto’s. Bij ons kunt u ook terecht voor een vakkundige poetsbeurt van campers en caravans. Voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen kunt u ons altijd even bellen.
scroll up